Utolsó béta-hullámot meglovagolva

Két napja megörököltem egy Wildstar béta-kulcsot és azóta eltűntem az Űrodüsszeiában.

Ez csak egy gyors bejelentkezés igazából, egyrészt magamnak, hogy legyen nyoma, mennyi új ötletet kaptam, amiről írhatok. Másrészt egy vallomás, mert ízig-vérig WoW-osnak tartom magam, de az utóbbi fél évben sokat hanyagoltam a kicsikét.

Egyrészt itt volt a szakdolgozat, ami nagyobb legendary questnek ígérkezett, mint anno Fen-Yu, Fury of Xuen köpeny megszerzése a MoP-ban.

WoWScrnShot_090215_213635

Másrészt nem ragadott meg a kontent. És a hordás garrisonban hideg van. :( És repetatív... és izolálja a játékosokat. Már várom azt a pillanatot, amikor a Legion bejelentésekor a készítők azt mondják, hogy a mostani tartalom vége az lesz. hogy könnyes búcsút veszünk a garrisontól és felrobbantjuk az egész kócerájt. A followerek jöhetnek velem. :) Pepe-t meg semmi pénzért nem hagynám ott.

Ettől függetlenül "szerelmem" határtalan és úgy gondolom, hogy ez a kiruccanás a Nexusra is csak egy kirándulás. Egy tanulságos, lehet jó pár hétig-hónapig eltartó kirándulás. Az biztos, hogy teljesen alapokról fogok indulni: lore, skillek, talentrendszer, felfedezés, közösség, stb. De kutatói szemmel is érdekesnek tartom felfedezni a játék identitását; a benne mozgó játékosokat és a játékot mozgató háttérmechanikákat megfigyelni.

Végezetül, bár lehet ezzel kellett volna kezdeni, ugyanis a Wildstar által keltett kreatív hullámnak köszönhetően:

Új rovat indul a blogon - JÁTSZÓTÉR névvel -, ahol általam játszott vagy érdekesnek tartott játékokról osztok meg majd gondolatokat, pszichológiával fűszerezve. 

Már fogalmazom is az első cikket, jövő héten találkozunk! Addig is itt egy űr-cyber-zombi, csak hogy legyen mit megemészteni így hétvégére. Azt hiszem csak áramköröket fogyaszt. ;)

tiberiusshepard

A bejegyzés trackback címe:

https://pixelbenlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3113038830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Pixelben (L)élek

Friss topikok

süti beállítások módosítása