Eredmények (infografika) - WoW kutatás #5

Elérkezett az idő, íme az eredmények. Mindenki kapaszkodjon meg valami szilárd dologban.

Először is, boldog 1 éves évfordulót nekünk! :) Nagyon köszönöm, hogy eddig is követtétek a munkámat, ezután is igyekszem érdekes témákban többet alkotni és megosztani veletek, akár írásban... akár más formában (#spoilerveszély)

Az eredmények értelmezéséhez jó, ha visszaidézzük az elméletet, amire a kutatásunk épült. Miről is volt szó eddig:

  1. Játékosok személyisége
  2. Játékmotivációk
  3. Hogyan viselkedünk online és offline - Ego-rugalmasság
  4. Kutatási kérdések: minden, amire az adatok alapján szerettünk volna választ találni.

Ezzel meg is volnánk, lássuk, mit is mondtunk mi wowosok, miért és hogyan játszunk? (A kép jobb felbontásban itt elérhető)

infograf2016

 

És az ego-rugalmasságról egy külön infografika, hogy legyen idő megemészteni mindent. (A kép jobb felbontásban itt elérhető)

er_infograf

A bejegyzés trackback címe:

https://pixelbenlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3313038850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sophiataylor 2016.09.15. 00:26:42

A szerepmegoszlási statisztikában kicsit meglepő volt számomra, hogy a női játékosok nagyobb aránya dps, mint a férfiaké. Ahogy az is, hogy a tankolást meg ennyire nem merik bevállalni. Persze értem én, a tank ott van elől a rivaldafényben és mindenki látja, ha valami nem úgy jön össze, ahogy kellene, és aztán kapja ay ívet. Ezt meg a kevésbé ambíciózusan illetve csakis a tökéletes eredményt elfogadhatónak tartó lányok kevésbé képesek jól viselni. A gyógyítók szignifikánsan magasabb arányán viszont nem lepődtem meg. Pedig az hálátlanabb melő a tankolásnál, a véleményem szerint és a wipeok oka MINDIG a healer. ;)

Pixelben (L)élek

Friss topikok

süti beállítások módosítása